Тривають роботи з ліквідації ямковості на дорогах загального користування Кіровоградської області

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Протягом минулого звітного тижня на замовлення служби автомобільних доріг підрядні організації полагодили 14 342 квадратних метрів дорожнього покриття.

Працювали гарячим асфальтобетоном, струменевим методом, методом просочення та щебеневими сумішами і на місцевій, і на державній мережі.

На автодорогах з індексами «М», «Н», «Р», полагодили 9 413 м². На територіальних дорогах ліквідували 200 м² деформацій. Дещо прискорили темпи ліквідації ямковості на місцевих дорога – 1 119 квадратних метрів.

Загалом з початку року на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області на дорогах загального користування ліквідували 324 996 метрів квадратних ямковості, тріщин, колійності.
Одночасно в районах працювали до 10 бригад дорожніх робітників.

Крім ремонтних робіт дорожники проводили підготовчі роботи, фарбували огородження мосту та косили траву косарками та кущорізами.

Нагадаємо, усі ремонтні роботи проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за рахунок коштів державного бюджету. Загальна протяжність доріг на балансі Служби складає 6257,8 км, у тому числі з твердим покриттям 6159,7 км, 98,4 %.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool