ТК « Буковель» приймав Дідів Морозів з усієї України (ФОТО)

Грудень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Всеукраїнський фестиваль Дідів Морозів, який відбувся в ТК «Буковель» в суботу 17 грудня 2011 року, зібрав майже 100 Дідів Морозів з усієї України. 

Своєю участю у фестивалі вони підтвердили, що Новорічні свята наближаються. А щоб вони були веселими та щасливими, повними оптимізму та здоров’я, Діди Морози влаштували між собою веселі змагання. Усе було: і спуск на лижах з гірських вершин,і перегони на санях, і кидання лассо на карпатського оленя, і щирі привітання, пісні та танці, без яких не обходиться жодне, а тим паче Новорічне свято. Родзинкою свята стало те, що завдячуючи чарівним словам, які були проголошені ними, перестав дріботіти дощ – на зміну йому посипались з неба сніжинки. Різдвяні дзвіночки та змах чарівних паличок теж подарував наймолодшим гостям курорту диво –запалали різнобарвні вогники на головній ялинці Карпат. 

Найактивніші учасники Фестивалю отримали призи та подарунки: солодощі, абонементи на зимове катання та відпочинок в ТК «Буковель», а щоб не померзли на морозі - «зігріваючі» призи від ТМ «Хортиця».
Та найголовнішим підсумком Всеукраїнського фестивалю Дідів Морозів стало відчуття: свято наближається і ТК «Буковель» завжди готовий дарувати своїм гостям добрий настрій та активний відпочинок.

ТК « Буковель» приймав Дідів Морозів з усієї України (ФОТО)

ТК « Буковель» приймав Дідів Морозів з усієї України (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool