Сварка зі співмешканцем ледь не коштувала жінці життя

Червень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 30-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями внутрішніх органів за допомогою звернулась 49-річна жителька населеного пункту.
Правоохоронці прибули до лікарні та опитали жінку. Вона розповіла, під час розпиття спиртних напоїв її співмешканець у ході сварки завдав їй кілька ударів ногами в живіт і пішов геть.
Потерпілу було госпіталізовано до хірургічного відділення та прооперовано.
За словами начальника Новоархангельського РВ УМВС в області Олега Щербакова, протягом доби правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного і затримали чоловіка біля домоволодіння його родича.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі зловмисник перебуває в ІТТ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool