Сучасне медичне обладнання вітчизняних виробників отримав Кіровоградський обласний госпіталь

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний госпіталь отримав першу частину обладнання, що було куплене за кошти, зібрані під час Шостого Великоднього Благодійного Аукціону.

Кіровоградський обласний госпіталь отримав першу частину обладнання, що було куплене за кошти, зібрані під час Шостого Великоднього Благодійного Аукціону.Аукціон проходить щороку у Кіровограді – напередодні Великодня – і організовують та проводять його обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». Цього року на аукціон зібрали 40 лотів та запросили понад сімдесят гостей, які придбали квитки і картини, зробивши таким чином благодійну пожертву у розмірі 360 тисяч гривень.

За рішенням керівництва та персоналу госпіталю зібрані кошти вже витрачені на першу частину обладнання – Оргкомітет акції закупив у компаній «Медпромсервіс» (Полтава) та «Радмир» (Харків) таке обладнання, як діатермокоагулятор, відсмоктувач медичний універсальний, апарат для мікрохвильової терапії, ректоскоп зі світодіодним волокном, стоматологічну установку «Віоладент-К», а також набір хірургічного інструментарію.

Урочиста передача обладнання за участі представників преси, благодійників, працівників та пацієнтів госпіталю, а також представників вітчизняних компаній-виробників обладнання відбулася в актовій залі медичного закладу. Головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко вручив подяки всім, хто долучився до доброї справи, а директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко у свою чергу відзначила грамотами тих, хто брав участь в аукціоні.

Після купівлі згаданого обладнання, у «скарбничці» організаторів Аукціону залишаються ще кошти (загалом 4 400 доларів США), на які планується придбати обладнання в Ізраїлі. Наразі йдуть перемовини – у тому числі за участі представників української діаспори, – щоб отримати знижку на обладнання.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool