Співробітники міліції у Кіровограді затримали підозрюваних, які одного товариша забили до смерті, інший - потрапив у лікарню

Серпень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

3 серпня в пообідню пору до Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що на березі однієї з місцевих річок у траві виявлено прикритий ковдрою труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Виявлені біля тіла невідомого порожні пляшки від алкогольних напоїв свідчили про те, що трагедія ймовірно сталася під час застілля.
У ході першочергових заходів працівники міліції встановили особу потерпілого. Ним виявився 27-річний чоловік без постійного місця проживання.
Згодом оперативники з’ясували і всі обставини трагедії та коло підозрюваних у скоєнні злочину. Насамперед, було встановлено, що загиблий разом із 34-річним товаришем (обидва уродженці Кіровограда) кілька днів тому приїхали до міста з Миколаївської області. Не маючи житла, вони ночували в лісосмузі неподалік річки. На прожиття заробляли збиранням та здачею пляшок.
Надвечір 1 серпня «друзі по нещастю» разом ще з двома чоловіками без постійного місця проживання 30-ти та 19-ти років відпочивали на березі річки та розпивали спиртні напої. Між чоловіками, як це часто буває під дією алкоголю, виникла сварка, що переросла у бійку.
Сили були нерівними, тож двоє товаришів добряче відлупцювали двох інших. Потім прикрили одного з них ковдрою, а іншого, який ще подавав ознаки життя, залишили поряд та пішли геть…
У результаті проведення розтину тіла потерпілого встановлено, що причиною смерті став крововилив у мозок та закрита черепно-мозкова травма. Іншому потерпілому пощастило більше – із тяжкими травмами чоловіка було госпіталізовано до обласної лікарні, де зараз проводиться його лікування.
Підозрюваних у скоєнні злочину затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool