Солдатська каша до Дня Перемоги (фото)

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2487 | Коментарі: 0

День Перемоги – свято загальнодержавне і всенародне. Ветерани почули слова вдячності, побажання міцного здоров’я. У дні святкувань працівники пожежно-рятувальної служби розгортали намети та польові кухні.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

7 та 8 травня у різних мікрорайонах обласного центру та в Олександрії відбулися частування та святкові виступи. Сьомого травня польова кухня управління МНС розташувалася на Кущівці на подвір’ї школи №30. У шкільній їдальні ветерани зібралися, щоб згадати буремну молодість, пом’янути, тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня, а також, щоб просто поспілкуватися. Звичайно, не обійшлося без пісень і танців під гармошку. Приємно і радісно, що все-таки не старіють душею наші ветерани.

Наступного дня гречаною кашею, приготованою рятувальниками у польовій кухні та сервірованій у військовому наметі, смакували на обід ветерани на Новомиколаївці, і зокрема пацієнти військового госпіталю. До речі, у госпіталі ветеранів відвідали очільники обласної та міської влади, силових структур області, які привітали ветеранів з Днем Перемоги та подякували за найцінніший дар життя під мирним і вільним українським небом.

І звичайно ж, не обійшлося без польової кухні, солдатської каші у військових наметах і у День Перемоги. На Фортечних валах працівники служби порятунку теж розгорнули намети. Один з них – підвищеної комфортності: з великими вікнами, умивальниками, кондиціонером, телевізором. На згадку про роки війни у наметі звучали музика і пісні тих літ у запису та живому виконанні барда - працівника служби порятунку з Новоукраїнки Олександра Кожухаря. По телевізору демонструвалися хроніки Великої Вітчизняної. На випадок будь-яких непередбачуваних ситуацій керівництво управління МНС подбало про наявність резервної станції живлення, яка забезпечувала безперебійну роботу техніки.

Що ж до видовищ, то вулицями Кіровограда пройшов парад ретро-автомобілів. Серед них був і пожежний ГАЗ-63, який спеціально відреставрували спеціалісти управління МНС в області. Перші вантажні автомобілі дослідного зразка презентовано у 1945 році. На базі ГАЗ-63 створили пожежні автоцистерни, що мали прості засоби пожежегасіння.

Отже, причетні служби зробили усе, щоб свято для ветеранів стало максимально цікавим. Найкращою винагородою за увагу і турботу стала вдячність сивочолих воїнів.

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool