You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Солдатська каша до Дня Перемоги (фото)

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2511 | Коментарі: 0

День Перемоги – свято загальнодержавне і всенародне. Ветерани почули слова вдячності, побажання міцного здоров’я. У дні святкувань працівники пожежно-рятувальної служби розгортали намети та польові кухні.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

7 та 8 травня у різних мікрорайонах обласного центру та в Олександрії відбулися частування та святкові виступи. Сьомого травня польова кухня управління МНС розташувалася на Кущівці на подвір’ї школи №30. У шкільній їдальні ветерани зібралися, щоб згадати буремну молодість, пом’янути, тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня, а також, щоб просто поспілкуватися. Звичайно, не обійшлося без пісень і танців під гармошку. Приємно і радісно, що все-таки не старіють душею наші ветерани.

Наступного дня гречаною кашею, приготованою рятувальниками у польовій кухні та сервірованій у військовому наметі, смакували на обід ветерани на Новомиколаївці, і зокрема пацієнти військового госпіталю. До речі, у госпіталі ветеранів відвідали очільники обласної та міської влади, силових структур області, які привітали ветеранів з Днем Перемоги та подякували за найцінніший дар життя під мирним і вільним українським небом.

І звичайно ж, не обійшлося без польової кухні, солдатської каші у військових наметах і у День Перемоги. На Фортечних валах працівники служби порятунку теж розгорнули намети. Один з них – підвищеної комфортності: з великими вікнами, умивальниками, кондиціонером, телевізором. На згадку про роки війни у наметі звучали музика і пісні тих літ у запису та живому виконанні барда - працівника служби порятунку з Новоукраїнки Олександра Кожухаря. По телевізору демонструвалися хроніки Великої Вітчизняної. На випадок будь-яких непередбачуваних ситуацій керівництво управління МНС подбало про наявність резервної станції живлення, яка забезпечувала безперебійну роботу техніки.

Що ж до видовищ, то вулицями Кіровограда пройшов парад ретро-автомобілів. Серед них був і пожежний ГАЗ-63, який спеціально відреставрували спеціалісти управління МНС в області. Перші вантажні автомобілі дослідного зразка презентовано у 1945 році. На базі ГАЗ-63 створили пожежні автоцистерни, що мали прості засоби пожежегасіння.

Отже, причетні служби зробили усе, щоб свято для ветеранів стало максимально цікавим. Найкращою винагородою за увагу і турботу стала вдячність сивочолих воїнів.

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)

«Солдатська» каша до Дня Перемоги (фото)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool