Служба порятунку Кіровоградщини виходить на новий рівень ефективності функціонування.(ФОТО)

Жовтень 28, 2022 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Міністр МВС України Денис Монастирський у рамках робочої поїздки відвідав м. Кропивницький.

Міністр МВС України Денис Монастирський у рамках робочої поїздки відвідав м. Кропивницький.

Міністр МВС України Денис Монастирський у рамках робочої поїздки відвідав м. Кропивницький.

Міністр МВС України Денис Монастирський у рамках робочої поїздки відвідав м. Кропивницький.


Денис Монастирський, заступник Голови ДСНС України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Роман Примуш, а також народний депутат України Олександр Дануца, начальник ГУ Нацполіції у Кіровоградській області Роман Козьяков відвідали кіровоградський гарнізон Служби порятунку України.

Начальник Головного управління Віталій Миронюк представив до огляду автомобілі, що були отримані в рамках гуманітарної допомоги та переобладнані під піротехнічну машину легкого типу (ПМ-Л), автомобіль мобільно-оперативної групи та спеціальну аварійно-рятувальну водолазну станцію важкого типу (САРВС-В).

Також відбулась презентація Центру управління в надзвичайних ситуаціях ГУ ДСНС в області. Це важливий проєкт для кіровоградського гарнізону, робота над яким розпочалась ще до війни. Керівництвом ДСНС України було прийнято рішення продовжити роботу щодо модернізації оперативно-службової діяльності там, де це можливо. Відтепер Служба порятунку Кіровоградщини виходить на новий рівень ефективності функціонування.

Центр є ключовою ланкою у координації дій усіх органів управління та сил цивільного захисту Кіровоградщини, моніторингу, збору, обробки та узагальнення інформації про обстановку в зоні виникнення надзвичайної ситуації або події. Серед переваг Центру – надсучасна система відеовідтворення, аудіовізуальний комплекс з можливістю онлайн-трансляцій з місця НС, що забезпечує цілодобове ефективне управління, чітку та швидку координацію дій усіх служб екстреного реагування.

Міністр МВС України зазначив, що презентація Центру – це початок нової ери ефективного функціонування Служби порятунку, важлива подія для Кіровоградщини, що знаменує прогрес у системі забезпечення оперативного реагування на надзвичайні події та ситуації.
Денис Монастирський та Роман Примуш подякували особовому складу Служби порятунку Кіровоградщини за самовідданість, яку наразі виявляють рятувальники, забезпечуючи безпеку цивільного населення в умовах війни. Працівники кіровоградського гарнізону отримали відомчі нагороди, відзнаки та грамоти, а також чергові спеціальні звання.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool