Щодо складних погодних умов в окремих областях України

Грудень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Станом на 7 год. 26 грудня за інформацією Державної служби автомобільних доріг України проїзд на автодорогах державного значення забезпечений.

25 грудня о 17 год. 20 хв. у Полтавській області поблизу с. Глибока Балка Решетилівського району на автодорозі Київ – Харків на підйомі, через занос та перекриття вантажним автомобілем з причепом проїзної частини дороги, тимчасово був призупинений рух транспортних засобів.
О 18 год. 30 хв. рух відновлено.

Силами МНС надано допомогу 100 од. транспортних засобів. Працівниками ДАІ, для попередження утворень заторів, вживаються заходи щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках доріг. Силами Укравтодору, МНС, МО та комунальних служб проводиться постійне очищення доріг.

Усього на території України, впродовж доби, до заходів з подолання наслідків складних погодних умов залучалось 18 тис. 514 чол. та 5 тис. 729 од. техніки, у тому числі, від МНС – 320 чол. та 35 од. техніки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool