Що думають кропивничани про боротьбу з бідністю (ФОТО)

Жовтень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1955 | Коментарі: 0

У нашому місті Кропивницький є люди, які жебракують та злидарюють, повідомляє FOTOINFORM.NET

Кожного дня ми бачимо кропивничан, які просять гроші, або групами відшукують щось у сміттєвих баках. І це не завжди п'яниці, яким потрібні кошти на горілку. За межею бідності опинилося багато пенсіонерів та хворих людей, які виживають на мізерну пенсію.

ФОТОИНФОРМ зробив фото, як у самому центрі міста Кропивницький, біля готелю «Київ» чоловік спав прямо на сходах. Видно, що у людини немає де жити, що їсти …

Сьогодні світова спільнота відзначає Міжнародний день боротьби з бідністю. У нашому місті відбулася акція біля міськради «За Україну без бідних».

Що думають, кропивничани про боротьбу, з бідністю, фото филипенко

«Я є інвалідом по онкозахворюванню, а отримую 1564 гривні пенсії. Мені кожного дня потрібні дорогі медикаменти, на які не вистачає навіть усієї пенсії. А ще потрібно щось їсти та платити за своє житло. Сподівалася, що хоч нова влада попіклується про таких інвалідів, як я. Але покращення на жаль поки немає. Чи доживу я до кращих часів, невідомо. Дуже шкода, що до хворих та бідних таке ставлення суспільства»,- бідкається кропивничанка Наталя.

«Працював безперервно майже 30 років, віддав своє здоров'я Батьківщині у Чорнобилі, а отримую мінімальну пенсію. Де справедливість? Коштів не вистачає ні на харчування, ні на лікування, ні на одяг. Тариф за теплозабезпечення зробили захмарним. Коли закінчиться в Україні ця епоха бідності? Я вважаю, що я платив державі податки, зарплатня була у два рази вища ніж мінімальна, то чому мені нарахували мінімальну пенсію? Бо придумали 35 років стажу, а де його взяти, коли вже ти на пенсії?», - каже кропивничанин Сергій.
         


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool