«Шлюб за добу»: що треба знати про швидке одруження на Кіровоградщині

Грудень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

«Шлюб за добу» - послуга від Мін’юсту, яка діє на Кіровоградщині і дає можливість зареєструвати шлюб швидко та зручно, без попередньої реєстрації та відвідувань відділів ДРАЦСу.

Що потрібно зробити, аби укласти шлюб за прискореною процедурою?

1. Звернутись до організатора шлюбної церемонії.
2. Обрати дату та час проведення реєстрації шлюбу (не раніше ніж за добу після подачі документів);

3. Укласти відповідний договір з організатором, заплатити за послугу та держмито;

4. Завітати на власне весілля!

Перелік необхідних документів для одруження:

1. Паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (іноземець, особа без громадянства, додає документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України).

2. У разі якщо особи, які бажають зареєструвати шлюб, або один з них раніше перебували у шлюбі, – документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним, тощо).

Не пред'являються оригінали документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу, якщо відповідні актові записи цивільного стану, про які повідомлено у договорі, складені органами державної реєстрації актів цивільного стану України.

3. Документи, складені іноземною мовою, подаються разом з їх перекладами українською мовою, засвідченими в установленому порядку.

4. Документи про сплату державного мита та про сплату платних послуг, що надаються відділом державної реєстрації актів цивільного стану.

Де на Кіровоградщині зареєструвати шлюб за 24 години?

Одружитися за добу можна за адресами:

м. Кропивницький
Кіровоградська обласна філармонія, адреса: м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8, тел. (0522) 24 12 06, 22 47 96.
Кіровоградський обласний художній музей, адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 60, тел. (0522) 24 56 81.
м. Олександрія
Комунальний заклад «Палац урочистих подій», адреса: Кіровоградська обл., м. Олександрія, просп. Соборний, 50, тел. (05235) 7 37 09.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool