Шаховий турнір пройшов у Кіровограді

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

14-15 лютого в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського тривав міський шаховий турнір серед школярів та ветеранів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Участь у турнірі взяли 26 шахістів.

Учасників змагань привітали: директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін та учасник бойових дій у республіці Ангола, полковник Анатолій Іванович Ілляшенко.
У змаганні чоловіків перше місце завоював Микола Гулак. Срібну медаль виборов Станіслав Шакарян. Третім став Микола Колесниченко.
Серед дітей до 8 років переміг Максим Пемаков. На другому місці Олександр Падалко. Бронзову медаль виборов Клим Мостовий. Серед шахістів до 14 років переміг Дмитро Удовік. Срібну нагороду завоювала Катерина Карєва. Третє місце посів Артем Баранчук.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали календарі «Олімпійська гордість Кіровоградщини» від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool