Серйозний привід для гордості

Червень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Старший інспектор ВВМ УМВС України в Кіровоградській області капітан міліції Віталій Вовк майже 10 років віддав службі в органах внутрішніх справ. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Та нині, окрім професійних досягнень, правоохоронець сміливо може пишатися і своїми спортивними здобутками. За кілька останніх років захоплення офіцера пауерліфтингом стало серйозним приводом для гордості.
Підтвердженням тому є численні нагороди найвищого ґатунку, здобуті Віталієм на Чемпіонатах України та навіть світу і звання майстра спорту міжнародного класу.
Нещодавно кіровоградський міліціонер повернувся з черговою перемогою із Чемпіонату світу WPA з пауерліфтингу та жиму лежачи, який проходив наприкінці травня у місті Луцьк Волинської області. У змаганнях взяли участь близько 350 спортсменів (чоловіків та жінок) із 15 країн світу, серед них і представники правоохоронних та силових відомств. Віталій виборов перемогу у своїй ваговій категорії до 90 кг і посів 2 місце в абсолютній першості.
Загалом «богатирський» вид спорту – це давня слабкість кіровоградця. Ще у юності він почав ним захоплюватися, потім деякий час займався гирьовим спортом. А близько трьох років тому знов повернувся до своєї пристрасті і серйозно взявся «за штангу». Нині Віталій тренується три рази в тиждень по півтори-дві години. Як результат – з кожними новими змаганнями скарбничка офіцера поповнюється новими медалями.
На запитання, як йому вдається знаходити час для свого захоплення, Віталій Вовк просто відповідає, що необхідно, в першу чергу, дійсно любити справу, якою займаєшся, не важливо професія це чи хобі. Тоді все вдаватиметься, а результати, отримані від своєї щоденної праці, і будуть найвищою нагородою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool