Сергій Ларін: У День Перемоги влада має дійти до кожного ветерана - на цьому наголошує Президент

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1885 | Коментарі: 0

З такими словами звернувся до керівників міст та районів голова облдержадміністрації на апаратній нараді, під час якої обговорювався план заходів із відзначення в області Дня Перемоги, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Детальніше з цього питання присутніх проінформувала начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Валентина Вишневська.
За її словами, відповідним розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено обласний план заходів з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Згідно з планом святкові заходи проводитимуться протягом 4-9 травня. Вже сьогодні організовано автопробіг до Дня Перемоги, у якому беруть участь військові патріотичні клуби, афганці та інші організації.
За інформацією Валентини Вишневської, завтра в Знам’янці відбудеться виїзний семінар-нарада з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками обласної, районних та міських організацій ветеранів України на тему: "Співпраця органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з радами ветеранів у забезпеченні їх статутної діяльності, соціального захисту старшого покоління". Урочисті збори та святковий концерт в обласній філармонії заплановано на 6 травня. У суботу, 7 травня – голова облдержадміністрації Сергій Ларін візьме участь в урочистому врученні автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни у Олександрійському районі, а на Фортечних валах школярі з усієї області вшановуватимуть пам’ять жителів Кіровоградщини, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, у рамках проекту «Слід війни в твоїй сім’ї».
8 травня у центрі уваги влади - ветерани обласного центру. Цього дня о 10.00 годині вперше біля Кіровоградського міськвиконкому відбудеться вручення автомобілів та мотоцикла ветеранам Великої Вітчизняної війни, о 12.00 – керівництво області відвідає ветеранів, які лікуються в обласному госпіталі для інвалідів війни.
Наймасштабнішим за кількістю заходів, звичайно, буде 9 травня. Вже традиційно урочистості до Дня Перемоги розпочнуться зі стадіону "Зірка", де відбудеться мітинг та покладання квітів до пам’ятника воїнам-спортсменам. Далі, о 8.30 на центральній площі міста відбудеться вручення автомобілів фронтовикам, після чого розпочнеться урочиста хода до меморіалу Слави, що на Фортечних валах. Там відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів до Вічного вогню.
Фінальною частиною святкування стане зустріч керівництва області та міста з ветеранами за солдатською кашею.
Голова облдержадміністрації Сергій Ларін доручив керівникам територій вжити максимум зусиль для того, аби кожен ветеран у День Перемоги був гідно пошанований. Крім цього, губернатор доручив організувати на територіях, де проходитимуть урочистості торгові точки, медичне, транспортне обслуговування, а також забезпечити усі необхідні заходи безпеки.
 
джерело: сайт ОДА

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool