Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають мешканців Світловодська

Червень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1678 | Коментарі: 0

Вітаємо Світловодськ із Днем міста!
Шановні світловодці, дозвольте від усієї душі привітати ваше рідне місто із днем народження!

За роки славної історії місто над світлими дніпровськими водами пережило немало подій – і радісних, і сумних, але світловодці завжди залишалися працьовитими і талановитими людьми. Ви виховували молодь, дбали про батьків, садили парки і зводили будинки. Нині Світловодськ примножує гордість нашої області – працюєють підприємства, зростаєють нові покоління, а на гостинні береги Дніпра на відпочинок чи у гості, до вас їдуть тисячі земляків, друзів і родичів не тільки із різних куточків України, але й світу.

Світловодськ пережив економічні кризи, вистояв у непрості часи і залишається перлиною Кіровоградщини. Тому, дорогі друзі, сьогодні ми разом із вами радіємо за усі успіхи міста, переживаємо за негаразди і щиро віримо, що попри усі проблеми зможемо і повинні зробити і Світловодськ, і Кіровоградську область кращими, заможнішими і привабливішими!

Дозвольте побажати вам усіляких гараздів, щоб добро не забувало дорогу до ваших осель, радість переповнювала, а здоров’я – примножувалося!


З повагою

Голова обласної державної адміністрації  Сергій ЛАРІН    Голова обласної ради Микола КОВАЛЬЧУК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool