Сергій Кузьменко зустрівся з представниками моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Предметом зустрічі голови облдержадміністрації з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ стало обговорення загальної ситуації в Кіровоградській області. 

Сергій Кузьменко охарактеризував спостерігачам стан справ в соціально-економічному та політичному житті області в контексті впроваджуваних в державі реформ. Зокрема, він звернув увагу на регіональні успіхи в реалізації освітньої, медичної, пенсійної реформ та децентралізації.

Також учасники зустрічі обговорили низку важливих питань, що стосувались ходу опалювального сезону в обласному центрі, діяльності уранодобувних підприємств, цінової політики, соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, вимушених переселенців, реалізації гендерної політики тощо.

Сергій Кузьменко зустрівся з представниками моніторингової місії ОБСЄ в Україні


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool