Сергій Кузьменко взяв участь в урочистостях, присвячених четвертій річниці створення Національної гвардії України (ВІДЕО)

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь в урочистостях, присвячених четвертій річниці створення Національної гвардії України,які відбулися на базі стрілецького батальйону військової частини 3011 НГУ.

Нацгвардію було створено навесні 2014 року як військове формування з правоохоронними функціями в системі Міністерства внутрішніх справ України. Саме нацгвардійці першими стали на захист держави від зовнішньої агресії.

Пам'ять воїнів Нацгвардії, які загинули в зоні проведення АТО, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Алеї пам'яті командира стрілецького батальйону Нацгвардії, полковника Павла Сніцара.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що сьогодні обов’язком держави і суспільства є підтримка родин військовослужбовців, які загинули в зоні бойових дій. Сергій Кузьменко також наголосив, що облдержадміністрація та обласна рада спільними зусиллями і надалі надаватимуть шефську допомогу як військовим частинам Збройних Сил України, які базуються на Кіровоградщині, так і військовим частинам Національної гвардії, створюватимуть для військовослужбовців комфортні умови. Керівник ОДА вручив керівництву батальйону сертифікат на придбання комп’ютерної техніки.

Разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком, Сергій Кузьменко вручив військовослужбовцям батальйону Національної гвардії України подяки та відзнаки Кіровоградської області "За мужність і відвагу".

В урочистостях також взяли участь начальник ГУ Нацполіції України в області Сергій Кондрашенко, начальник Кіровоградського гарнізону Ярослав Кучер, інші посадовці та вдова полковника Павла Сніцара Леся Сніцар. З нагоди Дня Національної гвардії України, який відзначається 26 березня, військовослужбовцям вручили відзнаки та подарунковий сертифікат на придбання обладнання для смуги перешкод на полігоні. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool