Сергій Кузьменко взяв участь в урочистостях, присвячених четвертій річниці створення Національної гвардії України (ВІДЕО)

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь в урочистостях, присвячених четвертій річниці створення Національної гвардії України,які відбулися на базі стрілецького батальйону військової частини 3011 НГУ.

Нацгвардію було створено навесні 2014 року як військове формування з правоохоронними функціями в системі Міністерства внутрішніх справ України. Саме нацгвардійці першими стали на захист держави від зовнішньої агресії.

Пам'ять воїнів Нацгвардії, які загинули в зоні проведення АТО, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Алеї пам'яті командира стрілецького батальйону Нацгвардії, полковника Павла Сніцара.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що сьогодні обов’язком держави і суспільства є підтримка родин військовослужбовців, які загинули в зоні бойових дій. Сергій Кузьменко також наголосив, що облдержадміністрація та обласна рада спільними зусиллями і надалі надаватимуть шефську допомогу як військовим частинам Збройних Сил України, які базуються на Кіровоградщині, так і військовим частинам Національної гвардії, створюватимуть для військовослужбовців комфортні умови. Керівник ОДА вручив керівництву батальйону сертифікат на придбання комп’ютерної техніки.

Разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком, Сергій Кузьменко вручив військовослужбовцям батальйону Національної гвардії України подяки та відзнаки Кіровоградської області "За мужність і відвагу".

В урочистостях також взяли участь начальник ГУ Нацполіції України в області Сергій Кондрашенко, начальник Кіровоградського гарнізону Ярослав Кучер, інші посадовці та вдова полковника Павла Сніцара Леся Сніцар. З нагоди Дня Національної гвардії України, який відзначається 26 березня, військовослужбовцям вручили відзнаки та подарунковий сертифікат на придбання обладнання для смуги перешкод на полігоні. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool