Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті ІХ обласного зльоту учнівських лісництв

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Сьогодні в Маловисківському районі, на території Оникіївського лісового господарства, відбулось урочисте відкриття ІХ обласного зльоту учнівських лісництв.

В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, які разом із минулорічними переможцями обласного зльоту – вихованцями учнівського лісництва "Зелена планета" Компаніївського НВО перерізали символічну стрічку, чим дали старт ІХ обласному зльоту лісівників.

Звертаючись до юних знавців природи Сергій Кузьменко зазначив:

- Приємно, що в такому мальовничому куточку Кіровоградщини зібралися хлопці і дівчата, які захоплюються красою природи і дбають про те, щоб наша країна була гарною і квітучою. Вдячний вам за цей вибір.

Голова ОДА підкреслив, що такі змагання є гарним способом залучення молоді до охорони природи, формування в них дбайливого ставлення до всього живого, а також дають можливість застосувати знання з природничих наук на практиці.

Сергій Кузьменко разом з Олександром Чорноіваненком оглянули виставку діяльності шкільних лісництв та сфотографувались з лісівниками на згадку про зустріч.

Цього року в обласному зльоті беруть участь 17 шкільних команд, що представляють Голованівське, Долинське, Компаніївське, Олександрівське, Оникіївське (Маловисківський район), Онуфріївське, Світловодське, Чорноліське (Знам’янськоий район та м.Знам’янка) лісові господарства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool