Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті ІХ обласного зльоту учнівських лісництв

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Сьогодні в Маловисківському районі, на території Оникіївського лісового господарства, відбулось урочисте відкриття ІХ обласного зльоту учнівських лісництв.

В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, які разом із минулорічними переможцями обласного зльоту – вихованцями учнівського лісництва "Зелена планета" Компаніївського НВО перерізали символічну стрічку, чим дали старт ІХ обласному зльоту лісівників.

Звертаючись до юних знавців природи Сергій Кузьменко зазначив:

- Приємно, що в такому мальовничому куточку Кіровоградщини зібралися хлопці і дівчата, які захоплюються красою природи і дбають про те, щоб наша країна була гарною і квітучою. Вдячний вам за цей вибір.

Голова ОДА підкреслив, що такі змагання є гарним способом залучення молоді до охорони природи, формування в них дбайливого ставлення до всього живого, а також дають можливість застосувати знання з природничих наук на практиці.

Сергій Кузьменко разом з Олександром Чорноіваненком оглянули виставку діяльності шкільних лісництв та сфотографувались з лісівниками на згадку про зустріч.

Цього року в обласному зльоті беруть участь 17 шкільних команд, що представляють Голованівське, Долинське, Компаніївське, Олександрівське, Оникіївське (Маловисківський район), Онуфріївське, Світловодське, Чорноліське (Знам’янськоий район та м.Знам’янка) лісові господарства.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool