Сергій Кузьменко висловив сподівання, що головний фінансовий документ Кіровоградщини буде ухвалено

Грудень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

22 грудня депутати облради розглянуть проект обласного бюджету на 2018 рік. Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щопеділковій апаратній нараді висловив сподівання, що головний фінансовий документ Кіровоградщини буде ухвалено, та звернув увагу депутатів міських, селищних і сільських рад на необхідність найближчим часом ухвалити місцеві бюджети.

"Прошу керівників територій при формуванні бюджетів на наступний рік врахувати необхідність фінансування програм, які вже діють, та закласти ресурс на співфінансування двох нових державних програм. Це стосується спорудження сільських амбулаторій та будівництва 12 міні-футбольних майданчиків", - повідомив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також зазначив, що у 2018 році в область надійде більше коштів з Державного фонду регіонального розвитку, тому важливо визначитися на місцях з пріоритетами для фінансування. Сергій Кузьменко зауважив, що місцеві бюджети закумулювали значні залишки коштів, які найближчим часом буде проаналізовано: "З'ясуємо, які напрямки у сільських і селищних громадах фінансуються. Ухвалюючи рішення стосовно розподілу коштів Державного бюджету, будемо враховувати місцеві ініціативи. Ті території, де будуть пропозиції, зокрема щодо ремонтів лікарень, шкіл, дитсадків, ми обов’язково підтримаємо за рахунок державного фінансування. А де не буде ініціатив і бажання розвивати свої території – буде зроблено відповідні висновки".

Керівник облдержадміністрації зауважив, що врахувавши усі ресурси місцевих бюджетів, буде визначено, на які напрями у 2018 році скерувати кошти з Державного фонду регіонального розвитку, субвенцію з Держбюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій, а також фінансову підтримку з обласного бюджету.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool