Сергій Коваленко привітав працівників державної виконавчої служби з професійним святом

Грудень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби України.

Він подякував державним виконавцям за сумлінну працю, високий професіоналізм, за те, що вони реалізують одну з основних функцій держави – забезпечення виконання судових рішень. А також, побажав їм здоров’я, успіхів у роботі, добробуту і затишку у родинах.

З нагоди Дня працівника державної виконавчої служби Сергій Коваленко вручив Подяки обласної державної адміністрації кращим державним виконавцям області.

Серед нагороджених – старший державний виконавець Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Лариса Бевз, головний спеціаліст відділу організації та контролю за виконанням рішень управління державної виконавчої служби Алла Будулатій та головний державний виконавець відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Світлана Мохна.
.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool