Сергій Коваленко представив виконуючого обов'язки голови Вільшанської РДА

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

Під час робочої зустрічі із активом та представниками громадськості Вільшанського району перший заступник голови облдержадміністрації поінформував, що Президент України прийняв відставку голови місцевої районної державної адміністрації.

Наразі обов’язки голови райдержадміністрації, до оголошення результатів конкурсу, виконуватиме перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Нестеров.

Сергій Коваленко звернув увагу на основні завдання, що стоять перед керівництвом райдержадміністрації, зокрема, проведення детального аналізу у кожній галузі та сфері діяльності, територіальній громаді. Під час формування і затвердження районного бюджету на 2017 рік передбачити кошти на реалізацію заходів районної програми підтримки підприємництва, підвищення розміру заробітної плати найманим працівникам, зменшення податкового боргу до місцевих бюджетів.

"Всі ці резерви можна і необхідно використовувати задля розвитку району і поліпшення спроможності територіальних громад та матеріального добробуту населення району", – зазначив Сергій Коваленко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool