Селищний голова та землевпорядник селищної ради спіймалися на хабарі

Березень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1724 | Коментарі: 0

Цілеспрямована боротьба з корупційними діяннями та хабарництвом на території Кіровоградщини дає свої результати. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, прокуратурою області спільно з Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в області затримано «на гарячому» в ході отримання 40 тисяч гривень хабара голову та землевпорядника однієї з селищних рад Олександрійського району. (Ще 10 тис. грн. хабара вони отримали кількома днями раніше). Дані службові особи вимагали й отримали хабара від директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю з Донецької області, за позитивний розгляд питання щодо надання виконавчим комітетом селищної ради дозволу на розміщення тимчасових споруд торгівельного призначення на території селища. Цікаво, що вимагали по 10 000 грн. за розміщення кожної тимчасової споруди. В іншому разі загрожував тривалий і неоднозначний розгляд цього питання.

Прокуратурою Кіровоградської області за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України, порушено кримінальну справу щодо селищного голови та землевпорядника селищної ради за фактом одержання за попередньою змовою групою осіб (поєднане з вимаганням) хабара в сумі 50 000 грн.
Вказаних осіб затримано.
Хід досудового слідства перебуває на контролі прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool