СБУ викрили протиправну діяльність двох кіровоградців, які брали участь у діяльності «ДНР»

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Встановлено, що мешканці Кіровоградської області «Ч» і «Б» побачили в одній з соціальних мереж рекламу про набір найманців до незаконних воєнізованих формувань.

Чоловіків було затримано на блокпосту при в’їзді до міста Дніпропетровськ.
4 серпня ц.р. зловмисники приїхали до Донецької області. Після проходження підготовки в тренувальному таборі терористів вони у складі бандформування чинили напади на позиції українських військових.
За словами затриманих найманців, вже через кілька днів вони зрозуміли, що їх використовують як «гарматне м'ясо». Під час обстрілу позицій терористів ватажки та кадрові офіцери ЗС РФ утекли і залишили бойовиків без грошей та їжі. Викинувши зброю та військовий одяг, мешканці Кіровоградщини вирішили повернутись додому.
Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.
Тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool