Рятувальник із Кропивницького посів 2-ге місце на Чемпіонаті Європи з тхеквондо

Квітень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

З 26 по 29 квітня у столиці Естонії м. Таллінн проходить Чемпіонат Європи з тхеквондо (версія ITF), у якому беруть участь близько 1200 спортсменів із 33 країн світу.

Вчора, 27 квітня, наш спортсмен – заступник начальника 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини 1-го ДПРЗ м. Кропивницький Управління ДСНС в області лейтенант служби цивільного захисту Микола Гунька виборов друге місце в індивідуальному спарингу серед спортсменів у ваговій категорії до 92 кг. Попереду ще на Миколу очікує спаринг у складі збірної команди України.

Участь у Чемпіонаті такого рівня принесла нашому спортсмену не лише «срібло», а й новий досвід.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області бажає Миколі Гуньці не зупинятися на досягнутому та нових перемог як у спорті, так і у житті!

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool