Роз’яснювальна робота відбулася у Благовіщенському районі

Травень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Рятувальники постійно відпрацьовують населені пункти нашої області з метою поширення серед різних верств населення важливої інформації щодо правил безпеки життєдіяльності. 

Роз’яснювальна робота відбувається у форматі неофіційного спілкування рятувальників та жителів міст, містечок, селищ.

При цьому фахівці Служби порятунку намагаються в рамках просвітницької роботи поспілкуватись із людьми усіх вікових груп та роздати якнайбільше застережних листівок.

Так, 15 травня мали змогу замислитись щодо власного ставлення до безпеки у повсякденному житті жителі смт Благовіщенське.
Рятувальники звертались до громадян із запитаннями, чи знають вони, як запобігти пожежі у власному домі, як поводитись при виявленні підозрілого предмета, схожого на старий снаряд, як уникнути нещасного випадку на воді тощо.

Загалом співрозмовники знали правильні відповіді на запитання, але дехто зізнавався, що іноді нехтує правилами, або забуває, наприклад, вимикати перед виходом з дому електропобутову техніку та газові прилади. Рятувальники нагадували, що найменший недогляд у питанні пожежної безпеки може коштувати майна та навіть життя людині, або цілій родині. Також не варто ризикувати, досліджуючи знайдені вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, слід викликати рятувальників або поліцію.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool