Розпочав роботу центр сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 0

Його презентував присутнім журналістам перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За словами посадовця, 30 травня нинішнього року Голова Державної податкової служби Олександр Клименко відкрив акредитований Центр сертифікації електронних ключів, що працює у складі державної податкової служби України в Києві. Його створено для забезпечення платників податків безкоштовними ключами електронного цифрового підпису. А днями роботу розпочав центр сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області.
Органи ДПС гарантують не тільки швидкість, але й якість сервісу – унікальні криптографічні модулі українського виробництва пройшли всі державні експертизи та забезпечують надійний захист інформації. А сама процедура отримання платником безкоштовного ключа електронного цифрового підпису займатиме не більше 25 хвилин.
Відповідно до Регламенту, Акредитований центр сертифікації ключів надає послуги електронного цифрового підпису органам державної влади та місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам, з можливістю безоплатної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів. Під послугами електронного цифрового підпису слід розуміти реєстрацію заявників, надання у користування надійних засобів електронного цифрового підпису, допомогу при генерації відкритих та особистих ключів, обслуговування посилених сертифікатів ключів заявників (сертифікацію відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів), консультативні послуги за зверненнями платників податків. Сферою використання посилених сертифікатів є організація електронного документообігу з використанням електронного цифрового підпису.

Бланки реєстраційних документів встановленої форми розміщені на інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДПС за адресою: www.cskidd.gov.ua.

Реєстрація користувачів у секторі сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області ІДД ДПС відбувається за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, кабінет 313. Телефон: (0522) 36-69-52.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool