Резонансні злочини та події з 31 грудня по 1 січня по Кіровоградщині

Січень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 524 заяв і повідомлень громадян, з них 218 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Петрівського райвідділу надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із переломом нижньої щелепи доставлено 18-річну жительку одного із населених пунктів району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій на ґрунті особистих неприязних відносин наніс 28-річний житель іншого села, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про скоєння крадіжки. Попередньо встановлено, що 20-річний житель одного із сіл району викрав із кишені верхнього одягу свого 62-річного родича гроші у сумі 1200 гривень та документи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.

До Голованівського райвідділу міліції із районної лікарні надійшло повідомлення про те, що за медичною допомогою звернувся 21-річний житель одного із сіл району. У потерпілого виявили закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив 24-річний житель столиці біля місцевого розважального закладу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool