Рейдова група виявила у Кіровограді торгівельну точку, де можна придбати алкоголь після 22.00

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

В рамках проведення профілактичної акції «Я не продаю неповнолітнім алкогольні та тютюнові вироби»

Ініційованої Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою перевірки виконання суб’єктами торгівлі та ресторанного господарства рішень виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 27.12.11 р. № 1239 «Про встановлення граничного режиму роботи підприємств торгівлі та ресторанного господарства», від 31.05.11 р. № 570 «Про впорядкування роздрібної торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями на території м. Кіровограда», здійснено виїзд рейдової групи у складі спеціалістів Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області, Кіровського, Ленінського ВМ КМВ УМВС України в Кіровоградській області та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради.

За інформацією т.в.о. директора Центру Вадима Нікітіна, в ході рейду перевірено 5 закладів торгівлі та ресторанного господарства, складено протокол (кафе «Марго») про продаж алкогольних напоїв після 22.00 години.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool