Ревізори з безпеки руху Одеської залізниці пройшли навчання та обмінялися досвідом

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

На початку грудня на Кіровоградщині відбувся одноденний семінар-нарада з обміну досвідом профілактичної роботи з безпеки руху із ревізорськими апаратами дільниць Одеської залізниці.

Зустріч, яка проводилась під керівництвом головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна, проходила на території Знам’янської дирекції залізничних перевезень, безпосередньо на станції Знам’янка.

Програма заходу була насиченою. Розпочався семінар в класі з охорони праці дирекції, де було оголошено результати аналізу роботи ревізорського апарату у 2015 році щодо здійснення нагляду та контролю за безпекою руху в сфері залізничного транспорту у межах Одеської магістралі. Після, було розглянуто особливості проведення технічних ревізій з питань безпеки руху поїздів і автотранспорту, дії системи з організації роботи із «Книгою зауважень машиністів» та оперативного вживання заходів по зауваженням локомотивних бригад. Окрему увагу було приділено й організації роботи машиністів-інструкторів локомотивних бригад та контролю якості виконання своїх посадових обов’язків машиністами-інструкторами.

Далі семінар проходив на сортувальній гірці станції Знам’янка, де серед головних питань – особливості роботи ревізорів з безпеки руху під час перевірок роботи працівників станції із застосуванням гіркової автоматичної централізації та утримання уніфікованого башмакоскидачу типу БСУ.

Також акцентували увагу працівників ревізорського апарату Одеської залізниці на важливості виробничого навчання. Додатково на базі вагонного депо Знам’янка пройшли практичні заняття, під час яких було детально розглянуто можливості тренажерів для вивчення роботи гальмівної системи вантажного вагону.

Потім при відвідуванні приймально-відправного парку станції Знам’янка учасники семінару обговорювали деталі перевірок організації якості проведення комісійних оглядів на станціях та контролю за усуненням зауважень, що виявляються під час роботи комісій. Після цього на полігоні Знам’янської дистанції електропостачання увага ревізорів була прикута до питання готовності пристроїв електропостачання до роботи в складних метеорологічних умовах.

Завершився семінар-нарада у Знам’янці на колійній машинній станції з обговорення низки актуальних запитань. Тут річ йшла про роботу ревізорів під час супроводження пасажирського поїзду та при перевірках дотримання технології приведення в транспорті положення для пересилки кранів на залізничному ходу типу КДЕ, КЖДЕ, КЖ.

Подібний обмін досвідом серед працівників ревізорського апарату Одеської залізниці є показовим, а аналогічні заходи – не рідкість. Бо безпека руху є найголовнішим законом на залізниці, від виконання якого залежить життя залізничників та пасажирів, гарантія якості перевезення вантажів, екологічна безпека та інші важливі моменти.

прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool