Раніше судимий мешканець Кіровоградщини займався крадіжками будівельних інструментів

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Чуже майно виявили в автівці, на якій пересувався 30-річний раніше судимий мешканець Маловисківського району.

Чоловік перевозив чималу кількість інструментів та інших речей, але не зміг пояснити, звідки вони у нього. У подальшому з’ясувалося, що «вантаж» крадений.

«На території районного центру працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль із іноземними номерами. При перевірці документів виявилося, що чоловік не є власником авто і доручення на керування не має. За словами громадянина, транспортний засіб він лише нещодавно придбав у невідомої особи.

Під час огляду автівки працівники поліції помітили у салоні та багажнику близько 10 різноманітних інструментів, а також рибальське знаряддя. Звідки взяв майно та куди перевозив, водій відповіді дати не зміг.

У ході подальших заходів було встановлено, що кількома днями раніше чоловік за одну ніч «відвідав» шість домоволодінь місцевих жителів і викрав електроінструменти та вудки», - розповів начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool