Провідники, які прийняли пологи в пассажирки на Кіровоградщині, отримають нагороди

Лютий 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Провідників приміського поїзда «Знам’янка – Колосівка – Одеса», які прийняли пологи в пасажирки, відзначать почесними грамотами від керівництва залізниці.

Провідники проявили свої найкращі професійні і людські якості, коли прийшли на допомогу молодій жінці в якої під час поїздки почалися пологи.

Наталія Нагуляка, Євгенія Питулько, Світлана Пшенична та Олександра Булах оперативно викликали швидку допомогу на найближчу станцію – Новоукраїнка. «Діяти треба було оперативно, – ділиться враженнями Євгенія Питулько, – я зателефонувала лікарю-акушеру, який нас проконсультував. Ми розстелили чисті рушники, підігріли воду, спреями продезінфікували, робили породіллі масаж… Все сталося дуже швидко. І досі не віримо, що допомогли з’явитися дитині на світ».

Наталя Нагуляка зазначає, що серед пасажирів вона знайшла медпрацівників, проте вони відмовилися приймати пологи: «Ми не мали іншого виходу. Дівчинка вже почала з’являтися на світ, а до станції Новоукраїнка, де чекала швидка, лишалося 25 хвилин».

Провідників приміського поїзда «Знам’янка – Колосівка – Одеса», які прийняли пологи в пасажирки, відзначать почесними грамотами від керівництва залізниці.

Нагадаємо, що 31 січня 2017 року під час руху приміського поїзда до провідника вагону Олександри Булах звернувся чоловік і попросив допомогти його жінці в якої почалися перейми. Провідниці поінформували машиніста, викликали швидку та надали пасажирці необхідну допомогу.

Такий випадок на Одеській залізниці вже не вперше – у серпні 2012 року провідник плацкартного вагону поїзда Одеса-Харків Роман Федько, який на той час був студентом першого курсу медичного вишу, також прийняв пологи в пасажирки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool