Прокуратурою Долинського району проведено перевірку забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1671 | Коментарі: 0

Життєво важливі вимоги законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про відходи» були перевірені прокуратурою Долинського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

У даному разі об’єктом пильних перевірок додержання чинного законодавства стала Кіровська сільська рада. На її території виявлено несанкціоновані сміттєзвалища. Переважно вони складаються з твердих побутових відходів. Насипи сміття розташовані на узбіччях доріг. Очевидна їх шкода як для місцевих жителів, так і природного довкілля. На підставі вищеназваних законів органи місцевого самоврядування зобов’язані утримувати надані в користування чи належні їм на праві власності земельні ділянки й території відповідно до вимог санітарних норм. Крім того, саме вони мають забезпечувати ліквідацію несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів.
Наразі прокуратурою Долинського району внесено припис Кіровському сільському голові. Даний документ реагування вимагає усунення вказаних порушень закону.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool