Прокуратура розслідує кримінальну справу про умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах

Березень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1365 | Коментарі: 0

Прокуратура міста Кіровограда проводить досудове слідство у кримінальній справі, порушеній за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами місцевого товариства з обмеженою відповідальністю за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1 ст.364-1, ч.2 ст.366 та ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За інформацією прокурора м. Кіровограда Світлани Клюкіної кримінальне порушення вимог Закону України «Про податок на додану вартість» було виявлено прокуратурою обласного центру у ході прокурорської перевірки законності відображення суми податкового кредиту в податкових деклараціях на додану вартість службовими особами цього товариства.

Наразі встановлено, що через умисне ухилення від сплати податків, державі завдано шкоду в особливо великих розмірах на суму понад 2,3 млн. грн..
У справі триває слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool