Прокуратура області захистить у суді інтереси Управління Пенсійного фонду в місті Олександрії

Серпень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1471 | Коментарі: 0

У березні поточного року Господарським судом Донецької області порушено провадження у справі про банкрутство закритого акціонерного товариства «Енерговугілля». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Ухвалою вищеназваного суду визнано, що ЗАТ має перед Управлінням Пенсійного фонду України в місті Олександрії борг понад 23 мільйона гривень.
Наразі прокуратурою Кіровоградської області здійснено вступ у цю справу з метою захисту державних інтересів в особі даного Управління.
Принагідно додамо, що навіть далекій від даної проблеми людині очевидно, що ЗАТ «Енерговугілля» - головний боржник на Кіровоградщині серед підприємств-банкрутів. Якщо загальна сума заборгованості по заробітній платі на останніх в регіоні складає 59, 4 млн. грн., то лише назване підприємство завинило людям 27, 2 млн. грн. Тобто – 46 відсотків від загальної суми боргу.
Тож не випадково органи прокуратури області активізують роботу в даному напрямку, зокрема, вживаючи заходи по погашенню заробітної плати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool