Прокуратура області спонукала до виконання мирової угоди

Лютий 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури області Господарський суд Кіровоградської області спонукав до виконання раніше затвердженої ним, але не виконаної вчасно мирової угоди. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Ще в травні минулого року прокуратура області звернулася до Господарського суду Кіровоградської області з позовом щодо стягнення з державного підприємства «Кіровоградський КХП №2» на користь Аграрного фонду понад півмільйона гривень суми збитків. Останні були пов’язані з втратою прийнятого на зберігання зерна державного інтервенційного фонду (близько 400 тонн пшениці врожаю 2009 року).

У липні 2011 року Господарський суд ухвалив рішення про затвердження мирової угоди між позивачем (Кіровоградське регіональне відділення Аграрного фонду) та відповідачем (ДП Кіровоградське КХП №2). Мова йшла про те, що, в інтересах держави (в особі Аграрного фонду), назване хлібоприймальне підприємство мало повернути зерно інтервенційного фонду.
Втім, затверджена ухвала суду, не виконувалась. Тому прокуратура області вимушена була в черговий раз звернутися до Господарського суду Кіровоградської області. Останній спонукав до виконання мирової угоди.
Наразі прокурорський позов задоволено. Зерно вартістю понад півмільйона гривень стягнуто до державного інтервенційного фонду.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool