Профспілкова організація працівників поліції Кіровоградщини підбила підсумки роботи

Липень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Участь у нараді взяли заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок, голова Профспілки Валерій Шевчук, керівники профспілкових осередків органів і підрозділів поліції, представники громадськості та відомчої ветеранської організації.

Звертаючись до присутніх, Дмитро Георгійович від імені керівництва відомства та усього колективу поліції області подякував особисто очільнику Профспілки Валерію Шевчуку, який 11 років життя присвятив цій роботі.

«Ми вдячні вам за відданість справі, принциповість, чуйне ставлення до людей. Разом із колегами вами зроблено чимало важливих і хороших справ. Лише у поточному році Профспілка допомагала пенсіонерам та ветеранам ОВС, які потрапили у складні життєві обставини, надавала допомогу учасникам АТО паливо-мастильними матеріалами, комп’ютерною технікою, спеціальним обладнанням, а також підтримала родину багатодітної мами», - зазначив заступник начальника поліції області.

Після офіційної частини упродовж наради було розглянуто результати роботи профспілкових організацій органів поліції на місцях та підрозділів обласного главку і визначено пріоритетні напрямки діяльності на друге півріччя.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool