Проект «Профілактика грипу»: попереджений - значить озброєний!

Листопад 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Наближається зима, яка, окрім снігу та морозів, приносить з собою уже традиційну для українців активність – захворювання грипом. Нажаль, небагатьом українським сім’ям вдається залишитись осторонь цього захворювання. Тих же, кому все-таки таланить не захворіти на грип, називають людиною з міцним імунітетом, формування якого відбувалось не без попередження цього вірусного захворювання.

Відтак, з кожним днем до початку зими дедалі актуальнішою стає необхідність профілактики грипу.
Для того, аби допомогти українцям попередити захворювання грипом, Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» протягом листопада – грудня 2012 року реалізує соціальний освітній проект «Профілактика грипу».
В рамках благодійної програми «Подаруй собі життя», проект реалізується за підтримки Представництва Abbott Products GmbH в Україні та має на меті підвищення рівня обізнаності населення України про сучасні методи профілактики грипу.
Таким чином, у лікувально-профілактичних закладах та багатьох інших установах системи охорони здоров’я України як на всеукраїнському, так і на регіональному рівнях розміщуються плакати «Запитайте у лікаря-інфекціоніста» та «Запитайте у лікаря-епідеміолога» у вигляді постерів А1-го формату. Плакати покликані привернути увагу широкого кола громадськості до необхідності профілактики грипу та попередження наслідків цього захворювання. Адже грип може призвести до тяжких ускладнень з боку легеневої, серцево-судинної, нервової, ендокринної систем.
Окрім цього, організаторами проекту «Профілактика грипу» проводиться інформаційна кампанія в соціальних мережах, на шпальтах друкованих видань та сторінках інформаційних сайтів і порталів. Серед них: від інформаційного супроводу необхідності попереджувати грип на сторінках FaceBook, Вконтекте, Однокласники, до таких мас-медіа, як «Сегодня», «Комсомольская Правда в Украине», «Аргументы и факты», тощо.
«Так склалось, що у нашій державі часто недооцінюють серйозність наслідків грипу. Нехтуючи усуненням перших симптомів цього захворювання, люди відкладають лікування до ти пір, коли стає уже зовсім несила займатися повсякденними справами. Сподіваюсь, інформаційна кампанія щодо необхідності профілактики грипу стане корисною та пізнавальною для українців. Кажуть, попереджений – значить озброєний. Думаю, знання, які несе з собою проведення проекту «Профілактика грипу» допоможуть підвищити обізнаність пересічних українців щодо превентивних дій у процесі боротьби з грипом». – Президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» Сергій Сошинський.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool