Призначення директора центру реабілітації дітей-інвалідів Фортечного району відтерміновується

Березень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1463 | Коментарі: 0

У Кіровограді протестували проти новообраного директора центру реабілітації дітей – інвалідів. Сьогодні, 3 березня. на сесії Фортечної районної ради на цю посаду депутати затвердили Лілію Місюню.

Проти такого рішення повстали батьки, які хочуть, аби керівником закладу стала нині працююча в. о. директора Анна Бондарєва. Підтримати її кандидатуру вирішили акцією протесту під стінами кіровоградської міської ради.

До пікетувальників вийшов заступник міського голови Олександр Мосін. Розмову з людьми продовжили в приміщенні міської ради. Заступник міського голови вислухав всі аргументи на підтримку Анни Бондарєвої, виступила і сама претендентка на цю посаду.

читайте также: Кировоград: жизнь завода "Червона Зирка" глазами руководства (ФОТО)

За результатом зустрічі з батьками Олександр Мосін порекомендував голові Фортечної райради Олександру Кришку не поспішати, і відтермінувати підписання рішення щодо призначення на посаду директора Лілії Місюні. Це питання він взяв під особистий контроль.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool