Презентація семінару Француази Барб-Галь «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» в Кіровограді (ФОТО)

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

З 15 по 19 лютого 2012 року у Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків проходив семінар французького педагога і мистецтвознавця, консультанта міністерства освіти Франції Француази Барб–Галь «Як розмовляти з дітьми про мистецтво». 

В роботі семінару взяла участь завідуюча відділом науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею Олена Степанок.
6 березня 2012 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» для працівників закладів культури області Олена Валентинівна Степанок розповіла про семінар Француази Барб–Галь «Як розмовляти з дітьми про мистецтво», поділилася враженнями та набутим досвідом під час участі в семінарі.
Під час презентації учасники заходу мали можливість не тільки переглянути відеопрезентацію «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» та прослухати уривки із лекції Француази Барб - Галь «Мистецтво ХХ століття», а також долучитится до практичного завдання «Експозиція Кіровоградського обласного художнього музею очима дітей».

Ганна Осіпова – заступник директора з наукової роботи Кіровоградського обласного художнього музею


Презентація семінару Француази Барб–Галь «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» в Кіровограді (ФОТО)

Презентація семінару Француази Барб–Галь «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» в Кіровограді (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool