Працівників охорони здоров’я привітали із професійним святом

Червень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

14 червня у Кіровоградській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Привітали працівників охорони здоров’я з їх професійним святом голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін, голова обласної ради Микола Ковальчук та Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус.
Найчисленніший загін людей людей в білих халатах і найбільше лікувальних закладів знаходиться саме на території міста Кіровограда, наголосив у своєму вітальному слові Олександр Саінсус.
- Ваша професія є однією з найважливіших і найвідповідальніших у суспільстві, - відзначив міський голова, - адже люди довіряють вам найцінніше, що є, - здоров’я, а часом і життя. Медичні працівники не знають свят і вихідних, ваша праця вимагає великого терпіння, мужності та душевної чутливості. Олександр Саінсус від усіх кіровоградців висловив кіровоградським медикам щирі слова вдячності за самовіддану працю, співчуття і турботу, які вони дарують людям та побажав їм всього найкращого. Міський голова вручив відзнаки виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” ІІ ступеня Ярославу Аніловському – завідувачу травматологічним відділенням Кіровоградської лікарні швидкої медичної допомоги та Наталії Нікуліній – заступнику головного лікаря з медичної частини дитячої міської поліклініки №1 та нагородив кращих працівників галузі почесними грамотами і грамотами Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету. Справжню атмосферу свята для присутніх у залі обласної філармонії створили хореографічні колективи області.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool