Працівники поліції викрили громадянина у незаконному заволодінні транспортним засобом

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

За попередніми даними, у такий спосіб чоловік планував повернути гроші, заборговані власником мопеда. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини події.

17 червня ввечері до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від потерпілого про викрадення транспорту. Місцевий житель залишив мопед без нагляду біля під’їзду, а повернувшись його не знайшов.

Поліцейські встановили причетність до злочину 28-річного мешканця Світловодськ. Зловмисник вирішив викрасти транспортний засіб та у подальшому вимагати у власника борг у сумі близько 500 гривень в обмін на повернення мопеда. Чужий транспорт чоловіку вдалося завести, після чого він перегнав мопед на певну відстань від місця події та залишив поблизу гаражних приміщень.
Втім через деякий час зловмисник потрапив у поле зору групи реагування патрульної поліції. Поліцейські зупинили чоловіка та в ході опитування встановили місцезнаходження викраденого ним транспортного засобу, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. 

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool