Працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні пограбування, коли він намагався здати золотий ланцюжок у ломбард

Серпень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1459 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєні пограбування затримали 21-річного чоловіка без постійного місця проживання. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Наприкінці липня близько 6 години ранку до міського відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення від кіровоградця про те, що невідомий чоловік дві години тому на одній із вулиць міста із застосуванням фізичної сили зірвав у нього із шиї золотий ланцюжок та відібрав мобільний телефон.
У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці через кілька діб встановили особу підозрюваного – раніше судимого уродженця Кіровограда, який після повернення з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки, не мав постійного місця проживання.
Працівники міліції затримали зловмисника під час спроби здати до одного із ломбардів викрадену прикрасу. Мобільний телефон він встиг продати своєму знайомому, теж раніше судимому кіровоградцю.
Згодом оперативники встановили причетність чоловіка і до скоєння крадіжки гаманця з грошима з робочого кабінету працівниці однієї із лікарень обласного центру, які він витратив на власні потреби.
Ще однією жертвою зловмисника став місцевий житель, у котрого останній попросив мобільний, щоб зателефонувати другу, а потім зник з поля зору ошуканого перехожого разом із його телефоном.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи відповідно за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого), ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 190 (шахрайство – заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool