Працівники Державної служби охорони у Світловодську затримали «мисливця» за металом

Лютий 26, 2015 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Ним виявився 25-річний раніше судимий місцевий житель, який поцупив телефонний кабель з колодязя у віддаленому районні міста.

Близько опівночі наряд групи затримання ДСО від диспетчера одного з підприємств зв’язку отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації.
Прибувши за викликом, міліціонери розпочали обстеження телефонних кабелів та прилеглої території. У лісосмузі, що знаходиться неподалік, правоохоронці помітили вогнище та чоловіка, який випалював з кабелю мідні проводи. Працівники міліції затримали зловмисника.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу.
Затриманим виявився 25-річний мешканець міста Світловодська, який неодноразово притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності.
По даному факту проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії чоловіка кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool