Працівники ДАІ затримали крадіїв автомобіля «на гарячому»

Червень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Виявляється, автомобіль давно вже не розкіш і навіть не засіб пересування, а надійне джерело збагачення. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

 Викрадення машини – більшою мірою результат безвідповідального ставлення водія до її збереження. Майже 90 % транспортних засобів, які розшукувала міліція, не були обладнані протиугінними засобами. Автозлодіями можуть бути різні люди. Наприклад «узяти» той же «Жигулик» здатний навіть підліток – достатньо зламати замок.
Для когось цей вид злочину – нерозумні пустощі, мовляв, побився об заклад з приятелем, що зможе покататися на чужому авто. Як правило такі машини знаходяться швидко і навіть у нормальному стані. Для досвідчених злочинців – це бізнес з великими грошима. Ну а хтось, «щипає по крихтах», віддаючи перевагу «синиці в руках, ніж журавлю у небі».
От лише один приклад. Нещодавно у м. Кіровограді від автостоянки по просп. Правди 20-річний хлопчина зі своїм неповнолітнім товаришем намагалися викрасти «Москвич». Чим саме хлопців привабило вітчизняне авто не відомо, але якби не спостережливість мешканця міста, який спостерігав цю картину з вікна свого будинку та зателефонував до міліції, здійснити свій намір їм би вдалося. Зламавши замок, «автолюбителі» почали відкочувати «Москвич» від стоянки, та помітивши працівників ДАІ Кіровоградського МВ, які несли службу неподалік та відразу прибули на місце пригоди, двоє зловмисників дременули в різні боки. Одному з них вдалося «відірватися» від інспекторів ДАІ, але не на довго. Його «подільник» був затриманий одразу. Свої пояснення про те, що сталося хлопці дають слідчим органам.
Так і виходить, що, намагаючись відкусити свій шматочок від «автомотопирога», автозлодії самі готують собі фінал: «колючка», собачки, тюремна баланда.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool