Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили три пожежі

Вересень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1471 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили три пожежі різного характеру.

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили три пожежі різного характеру.


Так, о 14:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу моторного відсіку автомобіля «Ford Transit» по вул. Артюха смт Добровеличківка. Пожежу оперативно ліквідували вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка.

О 20:00 стало відомо про займання 4 кв. м покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння по вул. Золотарівська м. Світловодськ. О 20:38 пожежу приборкали рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

О 20:22 надійшло повідомлення про займання 5 кв. м покрівлі господарчої будівлі та 0,1 т сіна на території приватного домоволодіння по вул. Гагаріна с. Королівка Олександрійської МТГ. О 21:44 бійці місцевого підрозділу загасили займання.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool