Пожежа у Світловодському районі

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

1 вересня о 15:52 від жительки с.Озера Світловодського району надійшло повідомлення про пожежу сінника та господарчої споруди її сусідів. На місце події виїхали бійці державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області та працівники місцевої пожежної команди с.Озера.

По прибуттю бойового розрахунку було встановлено, що вогнем охоплено сінник разом із шиферною покрівлею, в якому знаходиться 6 тонн сіна та 4,5 тонни соломи. Звичайно, для селян, які приклали чимало зусиль аби заготовити корм для худоби на цілу зиму, це суттєва втрата. Рятувальникам пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на літню кухню та будинок. Щодо причин пожежі – фахівці називають орієнтовною версією необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у власних оселях та на подвір’ях: не кидайте незагашених сірників, не спалюйте сміття поблизу господарчих та житлових будівель. Саме від вашої обачності залежить збереження вашого майна від пожеж.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool