Позачергове засідання Ради оборони відбулось у Кропивницькому

Січень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 1620 | Коментарі: 0

В обласному центрі в Кіровоградській ОВА відбулось позачергове засідання Ради оборони та ТЕБ та НС через прогнозоване погіршення погодних умов 

У такому форматі відпрацювали вперше. На зв’язку - всі громади, РВА, Сили оборони, ДСНС, поліції, дорожники, зв’язківці, енергетики, освіта, медицина, ЖКГ, соцслужби.
Жорстка вимога - чергування аварійних бригад, які обслуговують комунальну теплоенергетику та дороги, запаси пального, посипкового матеріалу, готовність мобільної генерації, зокрема в лікарнях та соцзакладах, цілодобова робота «Пунктів незламності», пунктів обігріву на магістралях, і особливо - укриттів. Доїзд «швидких» на кожен виклик. Окрема увага – пологовим, ургентним, гемодіалізу. Запас харчів у торговельних мережах, у садочках, лікарнях, спецінтернатах, - зазначив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.
Начальник Кіровоградської ОВА поставив окрему задачу тепловикам - продумати кожен крок, щоб втримати систему, під яку б ворожу атаку ми не потрапили, чи які б складності не створила зима.  
Для усіх керівників територій, всіх служб – жодних вихідних і відпусток. Найперше – чітка взаємодія між ОВА, Силами оборони, правоохоронцями, ДСНС, дорожниками і керівниками громад, - сказав Андрій Райкович.
 

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool