Порушення на 7 мільйонів

Травень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1911 | Коментарі: 0

В результаті перевірки одного підприємства кіровоградські податківці донарахували більше 7 мільйонів гривень несплачених податків. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Незважаючи на лібералізацію податкового законодавства, окремі суб’єкти господарювання продовжують його порушувати. Самим ефективним способом боротьби з цим негативним явищем є контрольно-перевірочна робота, яку проводять співробітники податкової служби.

Так, в ході перевірки одного товариства з обмеженою відповідальністю, що надає автотранспортні послуги, у квітні нинішнього року кіровоградські податківці донарахували податків на суму більше 7 мільйонів гривень. Як виявилося, посадові особи підприємства укладали договори поставки товарно-матеріальних цінностей та послуг оренди з підприємствами, які мають ознаки фіктивності. Розрахунки з ними проводились шляхом перерахування коштів з поточних рахунків та взаємозаліком. Але як пояснили номінальні посадові особи цих підприємств, вони до фінансово господарської діяльності підприємств не мають жодного відношення.

На даний час матеріали перевірки передані до підрозділу податкової міліції для вирішення питання щодо притягнення керівника підприємства до кримінальної відповідальності відповідно до ст. 212 Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool