Понад 4,8 тис інвалідів оформили проїзні документи у касі спеціалізованого залу вокзалу Одеса-Головна

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 2

Спеціалізований зал відпочинку для осіб з обмеженими фізичними можливостями працює на пасажирському вокзалі Одеса-Головна вже майже 3 місяці.

За цей період зручності обслуговування та оформлення проїзного документа у касі затишного залу оцінили 4 тис. 835 осіб з обмеженим фізичними можливостями. Зокрема, працівники вокзалу зафіксували стійку тенденцію до зростання кількості інвалідів, що оформляють проїзні документи у касі даного залу, адже за травень тут було оформлено 1 тис 265 інвалідів, за червень - 1 тис. 764 та за липень - 1 тис. 810 пасажирів з особливими потребами.
Нагадаємо, що зал для інвалідів, ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни було відкрито до Дня Перемоги. Тут створено усі умови для того, щоб комфортно провести час в очікуванні поїзда, зокрема подивитися телевізор, скористатися Інтернетом. Для зручного перебування у залі влітку зал обладнано кондиціонером, а для зимового періоду передбачено електричний камін, що створює у приміщенні атмосферу особливого затишку. На зручних диванах одночасно можуть розміститися до 20 осіб. Тут є кулер з питною водою. Зал обладнано спеціальною кімнатою гігієни, пристосованою до потреб даної категорії пасажирів. Система видачі при вході жетона дозволяє інвалідам не стояти в черзі при оформленні проїзних документів, а підійти до каси після оголошення свого номеру.
Пасажири з обмеженими фізичними можливостями високо оцінили переваги нового залу – про це свідчать подяки до адміністрації вокзалу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool