Поліцейські з Кіровоградщини отримали чергові спеціальні звання

Січень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Заступник начальника поліції Кіровоградської області Дмитро Ткачонок під час візиту на Донеччину привітав колег із цією знаковою подією в їх службовій діяльності.

Правоохоронцям, що нині несуть службу в місті Краматорську, присвоєно звання від старшого лейтенанта до полковника.

Заступник керівника поліції Кіровоградщини побажав офіцерам і надалі з честю виконувати поставлені завдання.
У свою чергу, поліцейські цікавилися процесом створення в Кіровоградській області Управління детективів, адже дехто з них після повернення додому планує спробувати свої сили у новому підрозділі.

Також під час зустрічі з правоохоронцями Дмитро Ткачонок ознайомився з умовами їх проживання і несення служби та передав вітання від колег із прийдешніми святами.

Загалом поліцейські вже півтора місяці перебувають у відрядженні на Донеччині – це половина з визначеного терміну. У період стажування вони несуть службу на блокпостах, допомагають у роботі місцевим дільничним офіцерам поліції та, за необхідності, беруть участь у заходах із забезпечення публічної безпеки і порядку.


Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool