Поліцейські вилучили у громадянина понад сотню набоїв

Травень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Незаконно зберігав удома боєприпаси житель одного з сіл Олександрівського району, раніше судимий за крадіжки. За такі дії особі може загрожувати покарання – до 7 років позбавлення волі.

«До відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від мешканця населеного пункту про те, що він начебто вчинив вбивство своєї дружини.

На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу, яка з’ясувала, що громадянин тяжкого злочину не скоював. Втім, у результаті огляду домоволодіння в одній з кімнат працівники поліції виявили та вилучили 132 предмети, схожі на набої калібру 5,45 мм.
Вилучене направлено на проведення експертизи», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

За матеріалами Олександрівського відділення
Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool